Ana Sayfa

Basın-Yayın

Şeker-İş Dergisi

İletişim

ANA MENÜ
ATATÜRK VE ŞEKER SANAYİ




HAVA DURUMU

ANKARA 22°C


Bugün:Yağmur
Bugün

22°C | 10°C
Yarın

19°C | 8°C

Tüm Şehirler
DÖVİZ KURLARI

DOLAR Alış : 1.8300 Satış : 1.8400
EURO Alış : 2.3350 Satış : 2.3500
Çeyrek Altın Alış : 153.1250 Satış : 161.5000

Tüm Kurlar
ŞEKERİN GELECEĞİ
Genel Başkan İsa GÖK’ün 1 MAYIS MESAJI

Genel Başkan İsa GÖK’ün 1 MAYIS MESAJI

 

1 Mayıs, işçilerin birlik, mücadele ve dayanışma günüdür. Hak alma mücadelesinin simgesidir. İşçilerin birlik ve beraberlik içinde demokratik ve sosyal haklarına sahip çıkmalarının göstergesidir. 
Tüm dünyada çalışanlar için büyük önem taşıyan 1 Mayıs geleneği, küresel güçlerin tüm oyunlarına, baskı ve zorbalıklarına rağmen öneminden hiçbir şey yitirmeden günümüze kadar yaşatılmıştır. 

Sosyal devlete, demokrasiye, demokratik, sosyal ve sendikal haklara, çalışanlara ve tüm milli değerlere yönelik tehdit ve saldırıların arttığı günümüzde, bu gelenek daha bir anlamlı hale gelmiştir. 
Bugün küresel güçlerin sadece çalışanları değil tüm insanlığa yönelik haksızlıkları her zamankinden daha büyük bir boyuta ulaşmıştır. Küresel kapitalizm şımardıkça acımasızlaşmış, zengin – yoksul uçurumu büyümüş, insanlar işsizlik, açlık ve sefalete itilmişlerdir. 
Dünyadaki açlık ve yoksulluğa çare olacak milyarlar son teknoloji ürünü silahlara harcanmakta, kanlı savaş ve işgallerle ülkeler yakılıp yıkılmakta, masum insanlar öldürülmektedir.

Ülkelerin gelecekleri, halkların iradesi dışında belirlemekte, kanlı veya kansız darbelerle küresel güç yanlısı rejimlere mahkum edilmektedir. 
Bu nedenle bugün, çalışanların birlik ve beraberliğe olan ihtiyacı her zamankinden daha fazladır. Özellikle ABD, AB, IMF ve Dünya Bankası gibi güçlerin baskılarının ve taviz taleplerinin arttığı, Cumhurbaşkanlığı seçimi ve genel seçim tartışmalarının yoğunlaştığı ülkemizde, başta çalışanlar olmak üzere tüm milletimizin birlik ve beraberlik içinde hareket ederek sosyal ve demokratik haklarımıza, milli irade ve değerlerimize sahip çıkmasının vakti gelmiştir. 
Bu 1 Mayıs’ta, çalışanları bölmek için hiçbir fırsatı kaçırmayan güçlerin saldırılarına ve hak gasplarına karşı haklarımızı korumak ve yeni haklar elde etmek için birlik içinde olduğumuzu, birlikte mücadele edeceğimizi göstermeliyiz.


Nice 1 Mayıs’larda haksızlıklara ve adaletsizliklere son verilmiş, savaşsız, sömürüsüz, herkesin işe, aşa ve endişesiz bir geleceğe sahip olacağı, milli iradelerin hakim kılınacağı bir dünyada yaşamak dileğiyle, tüm milletimizin, çalışanların ve üyelerimizin 1 Mayıs İşçi Bayramını kutlarım. 

Saygılarımla,
İsa GÖK Genel Başkan



Share

Sayfalar:
1


SİTE İÇİ ARAMA

BAŞKANIMIZ
DERGİLER



Şeker-İş Dergisi 121. Sayısı


Tüm Dergiler
GAZETELER



ŞEKER GAZETE sayı: 6


Tüm Gazeteler
BİLGİLER
İSTATİSTİK
Online: 9
Bugün Tekil: 99
Bugün Çoğul: 791
Toplam Tekil: 1,501
Toplam Çoğul: 7,209
İp: 38.107.179.238
ANA MENÜ BAŞKANIMIZ BİLGİLER




Ana Sayfa

Kurumsal Yapı

Arge-Faaliyetleri

Basın-Yayın

Eğitim

Şeker-İş Vakfı

Hukuk-Mevzuat

Faydalı Linkler

Fotoğraf Galerisi

İletişim

Başkanın Özgeçmişi

Fotoğrafları

Başkanın Mesajı

Şeker Üretimi

Fabrikalar Hakkında

Şeker Fabrikaları


Tüm Hakları Saklıdır. Copyright © Türkiye Şeker Sanayii İşçileri Sendikası 2010 İletişim İçin: info@sekeris.org.tr

Web tasarım : Erka Reklam & Hürriyet İlan Ajansı